Σε περίπτωση που επιθυμείτε για οποιονδήποτε από τους κατωτέρω αναφερόμενους λόγους την επιστροφή προϊόντος θα πρέπει αρχικά να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και να επιλέξετε την επιστροφή ή ανταλλαγή ή υπαναχώρηση. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες. Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Επιχείρηση είτε καλώντας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 10:00 - 13:00 Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00 - 13:00 / 18:00 - 20:00 στο 26310 26653 είτε στέλνοντας email στo info@fave-fashion.gr. 

Σε κάθε περίπτωση για να είναι εφικτή η επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει:

1. Tο προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών/καρτελακίων, απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων, οδηγιών, κλπ., καθώς και τυχόν δώρων που είχαν αποσταλεί. 

Κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, καπνός κλπ.

Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά από την Επιχείρηση πριν την αποστολή της παραγγελίας σας αλλά και μετά την τυχόν επιστροφή τους.

2. Tο προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη, φορτωτική κλπ.). 

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί:

i. Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος της Επιχείρησης (π.χ. λάθος στην παραγγελιοληψία, στην αποστολή κ.λ.π.) απεστάλησαν προϊόντα που δεν παραγγείλατε, τα οποία παραλάβατε καλόπιστα. Η επιστροφή των μη παραγγελθέντων ειδών πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή τους, άλλως η Επιχείρηση δεν υποχρεούται να προβεί εκ νέου σε εκτέλεση της αρχικής παραγγελίας. Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένου λάθους της Επιχείρησης τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Επιχείρηση.

ii. Σε περίπτωση παράδοσης ελαττωματικού προϊόντος, οπότε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων σας, αν και η Επιχείρηση ελέγχει σχολαστικά τα προϊόντα πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Επιχείρηση. Επισημαίνεται ότι η Επιχείρηση ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης πραγματικού ελαττώματος εφόσον αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά της κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 534 επ. του Α.Κ.  

iii. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος με άλλο ή αλλαγή μεγέθους. Μέσα σε 5 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος έχετε δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος που παραλάβατε με άλλο ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμείτε. Σε περίπτωση που το προϊόν ήταν εκπτωσιακό και στην συνέχεια ισχύει άλλη έκπτωση η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί με το ποσοστό έκπτωσης που έγινε η αγορά του προϊόντος και όχι με την ισχύουσα. Η αλλαγή γίνεται μόνο σε είδη της ίδιας ή προηγούμενων σεζόν.

Στην ως άνω περίπτωση για την επιστροφή ενός προϊόντος προκειμένου να πραγματοποιηθεί  ανταλλαγή με άλλα, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της ανταλλαγής.  Σας συνιστούμε να χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. 

Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

* ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ SALES .

** ΤΑ ΜΑΓΙΟ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 

** ΣΤΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

iv. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την συναλλαγή.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν αναιτιολογήτως και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος δυνάμει του Ν. 2251/1994. Ως παραλαβή θεωρείται η ημέρα που αποκτήσατε την φυσική κατοχή των προϊόντων. Σε περίπτωση που με την ίδια παραγγελία αγοράσατε περισσότερα προϊόντα τα οποία παραδόθηκαν ξεχωριστά, ημέρα παραλαβής θεωρείται η ημέρα που παραλάβατε το τελευταίο προϊόν.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται με την υποβολή του εντύπου υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ ή άλλου εγγράφου με αντίστοιχο περιεχόμενο και να την υποβάλλετε ηλεκτρονικά στο email info@fave-fashion.gr. Μετά την αποστολή του σχετικού εντύπου, η Επιχείρηση θα σας ενημερώσει άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης. 

Με την  άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς και συγκεκριμένα στην κάτωθι διεύθυνση

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΟΣ

Λόρδου Βύρωνος 12

Μεσολόγγι,30200

Τηλ: 26310 26653

στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας εκδώσουμε πιστωτικό για μελλοντικές αγορές ή να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλει. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με κατάθεση  στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο υπαναχώρησης.

Στην περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής αν αυτά έχουν χρεωθεί στον πελάτη.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με δική σας χρέωση και δικό σας courier.

Ενδέχεται να παρακρατήσουμε την επιστροφή του ποσών που μας έχετε καταβάλει μέχρι να παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν  ή μέχρι να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς (όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται σχολαστικά κατά την επιστροφή τους στην Επιχείρηση.

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην Επιχείρηση με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Η Επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Επιχείρηση και επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε για την επιστροφή του προϊόντος να επιλέγετε εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Επισημαίνεται ότι δεν δικαιούστε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του 3ΙΒ  του Ν. 2251/1994 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με τον νόμο. Ειδικότερα βάσει της παρούσας δεν έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης για τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία SALES, στα εκπτωτικά είδη, στα είδη σε προφορά καθώς και στα μαγιό, πετσέτες και σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής. 

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων και εφόσον δεν είναι ελαττωματικό, η αποτίμησή του γίνεται στην τρέχουσα, δηλαδή στη μειωμένη τιμή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SALES ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.