Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου.

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

- Παραλαβή από το κατάστημα Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00 - 14:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00 - 14:00 / 17:15 - 20:30.

- Αποστολή στον χώρο σας Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων πραγματοποιείται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Η Παράδοση θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση.

Η Επιχείρηση ελέγχει σχολαστικά όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Επισημαίνεται ότι ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης/παραλαβής. Ως εκ τούτου, κατά την παράδοση των προϊόντων πρέπει να ελέγξετε άμεσα τα προϊόντα που παραλαμβάνετε (ως προς την ταυτότητα, αρτιότητα, κατάσταση, συσκευασία κοκ). Εφόσον διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα φέρουν εμφανείς φθορές, ενδεικτικά κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την Επιχείρηση, είτε καλώντας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00 - 13:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 - 13:00 / 18:00 - 20:00 στο τηλ. 26310 26653, είτε στέλνοντας e-mail στο info@fave-fashion.gr.

Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή / και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά κι όχι περιοριστικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές κλπ.), οφείλει ωστόσο να σας ενημερώσει προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Έξοδα Αποστολής: Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας άνω των 70 ευρώ. ( Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ 2.5 ΕΥΡΩ)

Έξοδα αποστολής για εντός Ελλάδος 3 ευρώ. Σημειώνεται ότι για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μπορεί να διαφέρει.

Για αποστολές σε άλλες χώρες, μόνο κατόπιν συνεννόησης.